Az egész net tele van masszával...

suckit: massA

Évek óta mondják, hogy a repülés mennyivel biztonságosabb -persze tudjuk, hogy ez is csak egy antimagyar világszintű érdekcsoport hatalmi manipulációja-, erre idén beindult valami, sorra potyogtak a gépek, amelyre a kétkedők végre elégedetten morzsolhatták a kezeiket (hacsak nem éppen egy repülőtéren vártak).

Erre mi történik, amikor minden normális polgár kint játszik a kertben a kutyával/gyerekkel/vízilóval, és a szünetben a hideg sörét kortyolgatja? Ez a brazil srác, ahelyett, hogy a honleányokkal szambázna, egy isten háta mögötti román városban lefejel egy kilós acélrugót. Olyat, mint amivel a kolbászt esszük, de ez fémből van, a formája is más, és biztos nem 220 belőle 10^3 g, így egészen biztosan gyorsan eltakarította a helyi ácélkómmandó a bizonyítékot.

Püff a javuló statisztikának, kiderült, hogy négy keréken közlekedni igenis kurva veszélyes! Főleg pirosban (pedig az még odébb van, hogy ebben az országban a pirosak vasat kapjanak az arcukba)! Mert hát ki a göcsörtös franc hallott már olyat, hogy egy repülő kilós rugónak ütközik, és lezuhan? Vadkacsának igen, nade rugónak?

Na de szerencsére itt van nekünk a felipemassaDOTcom, mint hiteles információforrás, ahonnan a rajongók (mit lehet rajongani egy pirosba öltözött brazilon, aki saját izzadságában tocsogva kínozza magát órákon át egy kormány csavargatásával?) megtudhatják, hogy:

"Felipe, one of our family"
"Negative CT scan outcome"

Továbbá:

"Countdown to next race: 26 days"

Remélem a magyar orvosok összerakják masszát poraiból, és az éppen aktuális egészségügyi miniszter (aki egyébként mindig láncdohányos) kitüntetheti a kórházat, és felragaszthatja az arany plakettet: "a kórházak F1-e". Szar lenne, ha innen, Bukarestből, azokon a szar, kátyús utakon kellene levezetnie a road to hellen...

BRÉKING, SOKKING! "Felipe speaking to his family! All the exams done by the Hungarian medical team was negative"

Az első fele jó hír -már amennyiben nem azt mondta a családjának, hogy "¿Quién carajos es usted?"-, viszont a másodikat nem értem. Ha az orvosi csapatnak az összes vizsgája negatív lett, hogy a pöcsbe' dolgozhatnak az ország legúgyabb kórházában?

Vagy ez már a szadesz-emeszpés reform in real action?

A bejegyzés trackback címe:

https://suckit.blog.hu/api/trackback/id/tr41272623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása