Itt van ez az indexes cikk a második nagy telekomos hálózati meltdownról.

A néha meg-megváltozó cikk mostani állapotában például ezt olvashatjuk:

Olvasóinktól annyit tudunk, hogy a Magyar Telekom adatközpontjában, a Datacenterben lévő weboldalak közül több elérhetetlenné vált, és hogy sok felhasználó panaszkodik az akadozó internetelérésre.

A Magyar Telekom sajtóosztályától elmondta, hogy péntek délután 16 óra körül az ügyfeleik egy része valóban tapasztalhatott problémát az internet elérésben. A szakértők intézkedtek, és 17 óra előtt a szolgáltatások már működtek.

(kiemelések tőlem) "a Datacenterben", ezen könnyesre röhögtem magam, de nem is ez a legjobb, hanem a cikk végén felejtett reklám:

A cikk T-Mobile szélessávú eszközök segítségével készült. (x)

Elképzeltem, hogy miközben "a Datacenterben" a routerek épp azon gondolkoztak, hogy most akkor merre is menjenek azok a fránya csomagok, meg a DNS szerverekkel is volt valami kefe, szóval eközben a mit sem sejtő indexes kollegák "T-Mobile szélessávú eszközök segítségével" írják bőszen a cikket. A Magyar Telekom hálózatából.

A bejegyzés trackback címe:

https://suckit.blog.hu/api/trackback/id/tr581439667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása