Hello world!

Nos, megszámlálhatatlannak tűnő évek után ma este bekattant valami az agyamban.

Blogot indítok, meglátjuk hogy megy majd.

Egyelőre csak egy rövid bemutatkozás, a google úgyis elmond rólam mindent. A monogramom B.G., amely az angol nyelvű becenevem és a szintén angol nyelvű családnevem első betűit takarja (ha valaki nem tudta volna, hogy mi az a monogram). Októberben születtem, még az előző évezredben.

Mint fent már utaltam rá, végtelennek tűnő évek óta dolgozom az IT-ben. Első nagyobb számítógépes kalandom a BASIC-kel volt még a kompjúterek hajnalán, aztán következtek a PC-k.

Eddig összekapart apró kis vagyonkám nagyobb részét egy itt közelebbről megnevezni nem kívánt multinacionális cégben végzett munkámmal kerestem (ha valaki mégis ki szeretné találni melyiknél, könnyítésként elárulom, hogy rengetegen utálják, de esküszöm nem én tehetek róla!).
A cég mellett van egy alapítványom is.

Mélyebb jellemrajzot most nem produkálnék, ennyi épp elég bevezetésképpen.

A bejegyzés trackback címe:

https://suckit.blog.hu/api/trackback/id/tr431152514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trevize 2009.10.12. 10:17:35

Szia Blackshepherd!

A HWSW-n keresztül, a PostgreSQL és MySQL történelem című cikkeiden keresztül találtam ide, erre a blogra. Azóta több hozzászólást végigolvastam, és azt kell mondjam, hogy gratulálok a bloghoz, érdekesek a posztjaid. Csak így tovább!

Üdv,
Trevize

blackshepherd · http://suckit.blog.hu 2009.10.12. 11:31:29

@Trevize: Szia!
Bárcsak több időm lenne rá, akkor lehet, hogy még érdekesebb lenne. :)

Köszönöm.

Trevize 2009.10.12. 15:25:58

Igen, Asimov Mester. :)
süti beállítások módosítása