Brabusban meghalni

2009.09.01. 09:40

730 lóerő, 366 km/h. Ez a Brabus Rocket (Brabus CLS V12 S), amelyben büszkén, anyagi felsőbbrendűségedet hangoztatva dögölhetsz meg, mindezt úgy, hogy egészen biztosan lesz olyan, aki még a véres cafataidat látva is irigyelni fog.

Jó, meghaltál, de mi vigye egykor szebb napokat megért, de mostanra szénné csoffadt testedet a látványos, sokmilliós kriptába? Nem ciki Brabusban meghalni, és aztán valami szar tragacsban megtenni utolsó földi kilométeredet?

Na ezt a rétegigényt elégítheti ki az alábbi tuningautó, nevezzük Brabus FunCarnak (nem mert vicces, hanem mert funeral):

suckit: funcar

A Brabus FunCar rendelkezik mindennel, amire vágysz: áramvonalas, egyedi, kurva gyorsan tud beleborítani a sírodba, és külön a te óriási arcodra méretezve meghosszabbított csomagtérrel rendelkezik (amelyben ezúttal te leszel a csomag). Egyik volt csajod sem mondhatja majd, hogy neked kicsi volt...

ui: a képért köszönet névtelenségbe burkolózó olvasónknak

A bejegyzés trackback címe:

https://suckit.blog.hu/api/trackback/id/tr871352375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása