Pár napja jött egy ilyen:

Azt mondja, hogy "az iparág első hatmagos szerverprocesszora immár nem csak a tervezőmérnökök asztalain létezik, hanem kézzelfogható valóság."

És az Intel 7400-as? Vagy még korábban az UltraSPARC T1?

Erre csak annyit tudok mondani: ízlelgessük ezt a szót: octo-core... Az iparág első nyolcmagos dömpere már itt kopogtat az ajtónkban...

A bejegyzés trackback címe:

https://suckit.blog.hu/api/trackback/id/tr131181228

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: SunHU 2009.06.17. 16:39:22

Az iparag elso hatmagos CPU-ja...Egyik kedvenc blogom az OMFG . Onnan szedem az okosságokat, hogy mit és hogyan nem kellene csinálni PR, kommunikáció stb. területén. Egyszer kétszer mi is felkerültünk rá... azóta vagyok rendszeres olvasója :-) Most é…

Trackback: OH MY FUCKIN' GOD! 2009.06.17. 11:12:17

SuckIT kollégánál találtam.     Az iparág első hatmagos szerverprocesszora. Az Intelnél 2008 szeptembere óta van. A Sunnak 2005 óta van 8-magos szerverchipje.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása