Bréking, Hagyó "felelős szocialista városvezető" Miklós példaértékű lépésre szánta el magát. Miután magas nívójú szakmai felügyelete alatt a BKV-t minden valószínűség szerint szétlopták, a budapestiek közlekedésének veszélyeztetettsége miatt lemondott a BKV felügyeletéről.

Hagyó Demszkynek írt búcsúlevelében kifejezi reményét, mely szerint a valódi felelősök is hasonló lépéseket tesznek a főváros közösségi közlekedésének biztonságos működtetése érdekében.

Hagyó Miklós informátoraink szerint miután ezen példaértékű, valóban felelős lépését megtette, elbattyogott a legközelebbí buszremízbe, a meglepett portástól felvette az egyik busz kulcsait, majd elhajtott.

Hagyót több járókelő is látta Csepelen, amint a lopott 159-es busszal 120-szal száguldott, majd egy fának ütközve totálkárosra törte a járművet.

A kiérkező rendőrök arra irányuló kérdésére, hogy mégis mit akart kezdeni a busszal, Hagyó azt felelte, hogy nem bírta a nyomást, amely az ellopott milliárdok társadalmi felelőssége miatt rajta nehezedett, így tegnap éjszaka elhatározta, hogy a BKV után az életéről is lemond.

Sajnos a BKV után ezt is elkúrta...

suckit: hagyofelelosenjarel

A bejegyzés trackback címe:

https://suckit.blog.hu/api/trackback/id/tr981351215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bagoj ur 2009.09.07. 14:21:30

Héló, ne légy naív, ezek a pénzek nem maradtak meg azoknál, akiknek kiutalták; utalták tovább az MSZP pártkasszába, kicsiny jutalmukat megtartva. És a pártpénzek ilyen módon való összegyűjtése már legalább egy éve tart és ezzel sem fog megállni. Hagyó csak egy újabb bábu a Gazdagodj okosan! játéktáblán...

blackshepherd · http://suckit.blog.hu 2009.09.07. 21:33:01

@bagoj ur: nincsenek illúzióim, lopunk reggel, délben, meg este. :)

Vitriolos (törölt) 2010.01.31. 20:38:33

Hehe!Oszt hová tűnt Hagyó mellől a csapat többi "játékosa"? TÓthfalusi, Demszky, Ikvai-Szabó?

blackshepherd · http://suckit.blog.hu 2010.01.31. 21:49:38

@Vitriolos: Remélném, hogy ők is a buszon voltak, de akkor azt sajnálnám, hogy csak ennyire tört össze. :)
süti beállítások módosítása